NOVINKY

arr312.11.2018 Zboží z Polska je tady!!!Dorazilo zboží z Polska, krásné vánoční papíry i sady. V novinkách také najdete skvělé papíry od... arr323. 10. 2018 Skvělá zpráva - zásilka z Itálie - doručená, doplněná do obchoduPošta kupodivu rychle doručila zásilku z Itálie, která byla zpracována a doplněna do kategorie... arr319.10.2018 Doplňujeme zboží z tuzemska.V nabídce jsou krásně barevně sladěné ubrousky, které můžete použít na vánoční zdobení nejen... arr39. 10. 2018 Objednávka nového zbožíMáme na cestě krásné scrapbookové papíry - vánoční, nevánoční, dětské - z Itálie. Nenechte si v... arr317. 9. 2018 Pozor - akceNově jsme přidali do zboží v akci jednotlivá razítka peří a jednorožců. Od každého druhu je pouze... arr311. 9. 2018 Došlo nové zboží značky AladineMrkněte do novinek, došla nová razítka, šablony, akrylové fixy...... arr33. 9. 2018 Letní vzpomínkyV rotátoru na domovské stránce běží vzpomínka na proběhlou svatební sezónu. Ne, že by už skončila...... arr31. 9 . 2018 Stejný obchod, nový kabátZměna majitele obchůdku. Doufáme, že budeme úspěšně pokračovat. Chceme Vám poskytovat inspirace z...

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 45 Kč
skladem
naše cena 100 Kč
skladem

KONTAKTY

Ing. Vladimír Šlajch
Přeštice-Zastávka 53
Přeštice 33401
tel: +420 737 197 679
d-hobby(a)seznam.cz
FIO banka 2301476781/2010

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • ……… v případě externích e-mailových nástrojů nezapomeňte doplnit případné další údaje jako jméno a příjmení; telefonní číslo; adresu bydliště apod. (newsletterový nástroj od Eshop-rychle zpracovává jen e-mailovou adresu)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel softwaru ……… (Pokud využíváte např. Externí mailingový nástroj.)
    • Marketingová agentura ……… (Pokud se vám stará o emailing kompletně marketingová agentura.)
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů