NOVINKY

arr311.2.2020 Dorazilo zboží z Anglie a PolskaBudeme vkládat krásné scrapbookové papíry, výsekové šablony a razítka. Nezapomeňte se kouknout. Jaro... arr319.1.2020 Doplněny kartónové základy albNeváhejte, jsou doplněny kartónové základy alb A5, A6, 17x17 cm a 22x22 cm. Také základy s výřezem... arr32.1.2020 Vítejte v roce 2020Ať máte rok 2020 kreativní a plný skvělých nápadů... Nezapomeňte na nabídku kartónových základů... arr315.11.2019 Pozvánka na zítraZvu vás na zítřejší Kreativní trh do JASu v Plzni. Budou zde ke koupi krásné ruční výrobky, od... arr314.11.2019 Doplněny výrobky hand madeDoplněny výrobky ruční práce - visačky na láhve jak vánoční tak i nevánoční. Krásný doplněk na dárek... arr3Nové zboží23.9.2019 V novinkách najdete nové zboží, mrkněte také do scrapbookových papírů. Jsou tam krásné... arr315.7.2019 Doplněny celofánové obaly na přáníčka... Skvělé ceny za 100 ks v balení.arr325.6. 2019Doplněny kartónové základy albumů - různé velikosti, s výřezy, s kroužkovou vazbou i s knihařskými... arr31.3. 2019 PoštovnéVzhledem ke změně cen České pošty je uvedeno poštovné pouze orientačně. V případě, že budete... arr317. 9. 2018 Pozor - akceNově jsme přidali do zboží v akci jednotlivá razítka peří a jednorožců. Od každého druhu je pouze... arr311. 9. 2018 Došlo nové zboží značky AladineMrkněte do novinek, došla nová razítka, šablony, akrylové fixy...... arr33. 9. 2018 Letní vzpomínkyV rotátoru na domovské stránce běží vzpomínka na proběhlou svatební sezónu. Ne, že by už skončila...... arr31. 9 . 2018 Stejný obchod, nový kabátZměna majitele obchůdku. Doufáme, že budeme úspěšně pokračovat. Chceme Vám poskytovat inspirace z...

ZBOŽÍ V AKCI

KONTAKTY

Ing. Vladimír Šlajch
Přeštice-Zastávka 53
Přeštice 33401
tel: +420 737 197 679
d-hobby(a)seznam.cz
FIO banka 2301476781/2010

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu ..……………. s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů